Spotify

Playlists för alla!

Spotify låter dig som användare lyssna på ett hav av musik. Du kan enkelt söka efter en artist eller en låt och lyssna på den direkt. Digster hjälper dig att hitta musiken du gillar på Spotify.

Spotify fungerar som ett musikbibliotek som du har sparat på internet. Antalet låtar är däremot långt över vad du normalt själv skulle ha: över 10 miljoner och ökande hela tiden.

Om CD-skivan tidigare var formatet som gällde för musik så är det spellistor, eller playlists, som gäller i Spotify. Det är enkelt att skapa en playlist och att dela den med andra. Det är däremot inte alltid så enkelt att veta var man skall börja leta eller, för den delen, att sätta ihop en playlist som andra vill lyssna på. Det är här Digster kommer in i bilden.

Digster sätter samman playlists för Spotify som du enkelt och gratis kan spara i Spotify, genom att trycka på ”+Subscribe”-knappen. Därefter är det bara att sätta på listan så snart du får lust. Digster-redaktionen kan nämligen uppdatera spellistan utan att du behöver göra någonting! Enklare kan det inte bli.

Du kan hitta Digsters andra listor via Digster.se, men också via Digsters profil i Spotify. På så vis är det även enkelt att hitta ny musik om du vill få playlists för fler tlllfällen.

Du kan läsa mer på Spotify.com.

Du kan skaffa Spotify här.